Compile error in HWSD 1.1.0

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Compile error in HWSD 1.1.0

Robert Hauck
Hi

Just tried to compile the 1.1.0 release, but I get the following linker error for both hwsd_gpu_wgl and hwsd_net_sys:

module.obj : error LNK2019: unresolved external symbol "public: static class hwsd::Module > > * hwsd::Module > >::stack_" (?stack_@?$Module@V?$vector@UGPUInfo@hwsd@@V?$allocator@UGPUInfo@hwsd@@@std@@@std@@@hwsd@@2PEAV12@EA) referenced in function "public: __cdecl hwsd::Module > >::Module > >(void)" (??0?$Module@V?$vector@UGPUInfo@hwsd@@V?$allocator@UGPUInfo@hwsd@@@std@@@std@@@hwsd@@QEAA@XZ)
6>D:\CMake_Build\HWSD\bin\Release\hwsd_gpu_wgl.dll : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals

module.obj : error LNK2019: unresolved external symbol "public: static class hwsd::Module > > * hwsd::Module > >::stack_" (?stack_@?$Module@V?$vector@UNetInfo@hwsd@@V?$allocator@UNetInfo@hwsd@@@std@@@std@@@hwsd@@2PEAV12@EA) referenced in function "public: __cdecl hwsd::Module > >::Module > >(void)" (??0?$Module@V?$vector@UNetInfo@hwsd@@V?$allocator@UNetInfo@hwsd@@@std@@@std@@@hwsd@@QEAA@XZ)
7>D:\CMake_Build\HWSD\bin\Release\hwsd_net_sys.dll : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals

What is missing here?
Thanks
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Compile error in HWSD 1.1.0

Robert Hauck
Looks like it is coming from creating a new instance in the Model::use() functions.

Anyone?
Loading...